Trött på tjatet om Windows 10?

Har du Windows 7 eller Windows 8.1 och är trött på Windows försök till att få dig att uppgradera till Windows 10? Då har jag en lösning åt dig. Det finns såklart anledningar till att uppgradera, men för många finns det fler anledningar att inte uppgradera. Detta kan vara pga. att du är nöjd med det OS (operativsystem) du just nu har, eller kanske har du hört ryktena om hur Windows 10 tillåter intrång på din privathet. Vad än för anledning du råkar ha för att inte längre vilja störas av kontinuerliga påminnelser om att uppgradera, spelar ingen roll, för det finns nu ett verktyg för dig att använda för att slippa dem. Du kan såklart stänga av dessa uppdateringar och uppgraderingar manuellt, men med den applikation som detta inlägg skriver om, så görs det helt enkelt mycket simplare.

 

Never10img

 

Applikationen kallas Never10, och är ett verktyg du kan ladda ned här: https://www.grc.com/never10.htm. Du laddar helt enkelt ned det och installerar det, och efter att du har installerat det så kan du välja att låta applikationen stänga av de ruskiga påminnelserna. Men var inte rädd, detta program är inte ett slutgiltigt val, det tillåter dig att mycket enkelt stänga av applikationen om du i framtiden skulle vilja uppgradera till Windows 10. Det viktiga med detta programmet är att det helt enkelt ger dig chansen att göra ett eget val, istället för att få Windows 10 inbankat i huvudet om och om igen. När du laddar ned programmet så kan det poppa upp en ruta som varnar om applikationen, då den inte är igenkänd. Men det är ingen fara, applikationen är säker, så du behöver absolut inte vara orolig.

Du behöver heller inte vara orolig för andra uppdateringar rörande ditt OS. Windows 10 försöker uppgraderas igenom Windows Updater, vilket Never10 är medveten om. Så det smarta som denna applikation gör, är att den letar upp om det är några uppdateringar som du behöver, installerar dem åt dig, och sedan blockerar Windows 10. Så detta ska inte vara något problem för dig och borde flyta på relativt smärtfritt, speciellt då applikationen är så lätt att handskas med. Det är inget för evigt kontrakt, du är inte dömd till de val du gör, utan kan enkelt ha kontroll över ditt operativssystemets situation.